Thursday, 2018-10-18, 4:48 PM
Welcome, Guest
Main » 2013 » December » 9 » Waarom is Fabje AKA Fabian zo geweldig?
3:32 PM
Waarom is Fabje AKA Fabian zo geweldig?
Fabian is een aardige jongen die een zwaare jeugd heeft gehad en de algemeen beschaafd Nederlandse taal goed beheerst, deze site is geen belediging. Nee fabian is ermee akkoord gegaan, hij wou fans. Hij is ook goed in interpunctie.
 
:)
Views: 254 | Added by: SoulCrunchGames | Rating: 4.7/3
Total comments: 131 2 »
13  
FABJE IS PRO

12  
hoi ik ben klaas en ik hou van kop kaas

11  
HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY INTERPUNTIE KAN BETER GAYBOYS

10  
ik ben tim koenders en ik heb geen ziel :(

9  
LALALALALALALALALALALLALALALLALALALALALLALALALLALALALALALLALALALALALALALLALALALAL ALALALALALALALALLALALLALALALALALALLALALALALALLALALALALALALLALALALALALALALALALALAL ALALLALALALALALLALALAALLALALALALLALALALALLAL

8  
fabje mag ik je kontvingeren ?

7  
R
E
U
S
P
O
W
E
R
YEHH

6  
hooi k ben sammi

5  
HEYYYYYYYYYYYYYY FAT ASSES

4  
heey fabje,

wil je is een keer praten over je problemen in onze praatgroep ik wil je graag kontvingeren, kan dat? ik wilde ervaring is een keer meemaken het lijkt me geweldig fabje, laat het me weten

1-10 11-13
Name *:
Email *:
Code *: